Скриптове за Facebook
acebook е социална мрежа, свързваща милиони хора, но както към всеки друг сайт всеки от нас има собствен списък с изисквания за подобряването му.

За щастие, същите чувства вълнуват и общността от Greasemonkey скриптери, които са съставили стотици скриптове за по-добро „ровичкане“ из Facebook.
Тези скриптове дават възможност да се променят цветовете, да се премахнат рекламите, да се правят автоматични задачи към отделните приложение и още цял куп други подобрения.
За да ползвате скриптовете, първо трябва да си инсталирате добавката Greasemonkeyна Firefox.

Greasemonkey

Свали


Remove All Facebook Ads

Името си го казва – скриптът премахва всякакъв вид реклами, появяващи се по страниците на Facebook.

Свали


Auto-Colorizer: Colors Facebook

Интересен скрипт, който анализира снимката на всеки профил, който посещавате и настройва цветовата схема на страницата според нея. Работи също и със събития и страници на групи.

Свали


Facebook Autopoke

Дава възможност автоматично да сръчквате тези, които са ви сръчкали.

Свали


Facebook Layout Adjuster

Премахва рекламите, страничната лента и разни други подобрения за по-изчистен изглед на новия Facebook.

Свали


Facebook - Customize Word "Friend"

Може би това не е най-важният проблем за повечето потребители, но този скрипт ви дава възможност да замените думата „friend“ (приятел) с каквато решите.

Свали


Facebook: Cleaner

За разлика от други скриптове премахващи реклами, Facebook: Cleaner позволява да изберете кои области да изчистите и кои да оставите.

Свали


Facebook MobWars Helper

Скрипт за популярната игра MobWars.

Свали


Facebook App Faviconizer

Ако отваряте приложенията на Facebook в отделни подпрозорци, този скрипт ще замести основната иконка с тази, която използва приложението; така че да може по-лесно да разпознавате прозорците.

Свали


Facebook Colour Changer

С този скрипт можете да смените цветовете на Facebook, според вашия вкус, също така може да смените и логото от горния ляв ъгъл на страницата.

Свали


Facebook View Photo in Album

Мощен скрипт, с който имате възможност да разглеждате фотоалбуми на хора, с които не сте приятели; също така и да разглеждате личните снимки.

Свали


FFixer

Вместо да зареждате няколко различни скрипта, можете да заредите само Facebook Fixer и да използвате вградените облици, линкове за видео-клипове, вграденият календар на Google и още много други екстри.

Свали


Facebook Highlight Birthdays

Ако имате твърде много информация на началната си страница, лесно може да пропуснете нечий рожден ден. Този скрипт ще ви улесни, като оцвети известията за рожденните дни.

Свали


inYOf4ceBook

С inYOf4ceBook ще може да видите снимката уголемена, задържайки мишката върху нея.

Свали


Facebook Image Download Helper

Този скрипт дава възможност да използвате някоя от добавките на Firefox за Download, за да свалите всички изображения от дадена страница на Facebook.

Свали


Facebook Refresh 2

За сега е в начален стадий на разработка, но този скрипт може автоматично да презарежда страницата през 30 секунди.

Свали


Facebook to Google Calendar

Ще можете да добавяте събития от Facebook в Google Calendar.

Свали


Facebook Remaker

Дава възможност за премахване на реклами, премахване на секция „Хора, които може би познавате“, премахване на връзка „Начало“, както и прибавяне на „Презареждане“ и някои други трикове.

Свали


Facebook Video

С този скрипт не само ще сваляте видео-клипове от Facebook, но ще може да ги ковертирате, както и да ги вграждате в други сайтове.

Свали


Facebook - View All Photos

След смяната на стария дизайн на Facebook, изглежда че този скрипт е единствената възможност да разглеждате снимки от лични профили.

Свали

Подобни новини :
Facebook гъмжи от вируси
Как да интегрираме Facebook във Firefox