Mozilla Firefox 4
     Mozilla Firefox 4 счупи всички рекорди.Преди 3 дни ,на 22 март бе официалната дата за излизането на Firefox 4.
Визията на новия браузер е още по-лесен и приятен за използване. През 2008 година, Firefox беше свален повече от 8 млн. пъти за първите 24 часа. Този резултат стана световен рекорд и беше записан в Книгата за рекорди на Гинес.
Mozilla Firefox 4 подобри личният си световен рекорд.До момента е свален 21,800,000
Разработчиците на Mozilla Firefox 4 представиха и СПЕЦИАЛЕН САЙТ, на който в реално време може да се следи броя на изтеглянията.Mozilla Firefox 4 предлага и нова функционалност за организиране на отворените прозорци, наречена Firefox Panorama. Чрез Firefox Panorama, потребителите могат да организират и да групират табовете според своите предпочитания, както и да им дават приоритети чрез оразмеряване.
Скоростта на Firefox 4 е от три до шест пъти по-висока в сравнение с Firefox 3.6.
Увеличена е производителността на браузера, включително и действията за обработка на JavaScript.Браузърът поддържа и хардуерно ускорение, както и стандарти HTML5 и CSS3.

Също така браузъра е преведен на множество езици, отличава се с завидна лекота и бързина на работа, вграден модул за търсене най-известните търсачки и още много други възможности.

В новата версия е представена и функцията Firefox Sync, с помощта на която потребителите могат да имат достъп до своите данни при използването на Firefox на различни компютри. Предоставя се възможност за синхронизиране на историята от сърфирането, отметките и паролите от различните сайтове.

Можете да си свалите Mozilla Firefox 4 от ТУК.

Подобни новини :
Mozilla Firefox
Добавки за mozilla firefox 5
Добавки за mozilla firefox 7
Бързи клавиши в Mozilla Firefox
Изчистване на кеша при Mozilla Firefox
Как да вземем паролите от Mozilla Firefox?
Как да изчистиме кеш паметта на Mozilla Firefox 4
Как да намалиме използването на RAM с Mozilla Firefox
За по-бързо зареждане на страници с Mozilla Firefox
Как да вземем изображение от кеша на Mozilla Firefox?