Безплатни програми (freeware) за Windows7(и не само)


Naomi – Naomi е безплатна програма-филтър, предназначена да предпазва децата от неподходящите online материали - нецензурно съдържание, порнография, сайтове които популяризират дрога и т.н. Програмата сама анализира съдържанието, връзките, адреса на отваряните страници и разпознава неподходящото. Съвместима е с всякакви софтуерни продукти и не засяга техните настройки, а нейните настройки са ограничени с парола, която се задава при исталирането и.[/size][/b]

Free Hide Folder – Free Hide Folder е програма за криене на папки. С нея ще можете да предпазите важни за вас документи и файлове като ги скриете от другите потребители на компютъра с тази програма. Папките ще може да бъдат видяни, отворени, разгледани или изтрити само със програмата като има защита с парола и криптиране на съдържанието на папките.


PDFcreator – тази програма може да създаде PDF от всяка Windows програма. Удобна за създаване на PDF-и от MS Office, интернет страници и други…EASEUS Partition Master – Програмата разполага с доста голямо разнообразие от функции, свързани с дялове: създаване, изтриване, форматиране, оразмеряване, сигурно изтриване, сливане, разцепване, конвертиране, скриване/показване и др. Продуктът може още да създава бекъп на дялове или твърди дискове, включително и на динамични такива, както и да възстановява файлове от изгубени, форматирани или повредени дялове.


Circle Dock – Програмата служи за подреждане на най-често използваните икони на десктопа.Тя има много възможности за настройка, притежава компактен вид, включва създаването на категории и е лесна за работа.Notepad2 – Notepad2 е чудесен, малък и бърз заместител на "notepad". Програмата разполага със синтактични оцветяване на множество програмни езици. С опцията 'drag и drop", можете лесно да поставяте файлове за редактиране в програмата. Notepad2 може да се пусне, без никаква инсталация и така остава регистрите на вашия Windows непокътнати.


PicPick –PicPick e безплатен софтуер, който може да “снима” работната ви площ, някой прозорец или само част от него. С вградения редактор на програмата можете лесно и бързо да редактирате това, което сте “снимали”. Програмата се отличава с изключително лесен и опростен интерфейс.


Taskbar Shuffle Taskbar Shuffle е малка програма, с чиято помощ лесно ще можте да размествате иконите от taskbar и systray-а ви единстерно и просто чрез drag & drop. С тази програма можете да наместите табовете си така както са били преди краша на някоя програма и да избегнете досадното бъркане и купчина нерви.


Taskbar Shuffle –RAMRush служи за оптимизиране и по - ефективна работа на RAM паметта. Подобрява ефективността на управление на оперативната памет и по този начин бързодействието и стабилността на цялата ОС.


Страница 1 
Страница 2 
Страница 3