Mozilla Thunderbird

 

Mozilla Thunderbird е пощенски клиент, който се разработва от Mozilla Foundation паралелно с популярния браузър Mozilla Firefox и е едно чудесно допълнение към него. Той е сигурен и бърз, притежава филтър за спам, поддържа протоколите IMAP/POP, SMTP, NNTP (newsgroups); поддържа кодиране и подписване на писмата.

Thunderbird предлага задълбочена поддръжка за вашата поверителност както и защита от външни изображения. За да подсигури вашата поверителност, Thunderbird автоматично блокира външни изображения към писмата.

Тhunderbird ви пази от писма който се опитват да ви заблудят за да получат лична и конфиденциална информация от вас и ви предупреждава когато определено писмо е потенциална измама. Като допълнителна защита, Thunderbird ви предупреждава когато цъкнете на някоя връзка която се опитва да ви отведе на различно място от упоменатото в съобщението.

Инструментите за търсене в Thunderbird съдържат функции за филтриране и хронология за да спомогнат за намирането на точното писмо. Thunderbird също така индексира всичките Ви писма което значително забързва търсенето. Резултатите от търсенето са показани в Таб така че да можете лесно боравите между тях и други писма.

 

Може да харесате още...