Firefox 5
Mozilla 5 ще бъде представена до края на 2011г.Mozilla вече работи върху Firefox 5, която ще бъде представена до края на 2011г, информира techie-buzz.Не е сигурно обаче, че Mozilla ще може да спази планирания срок за пускане на Firefox 5.

Основния акцент във Firefox 5 са десктоп приложенията, които ще съдържат специфични функции за отделните сайтове. Ако например използвате Twitter приложението ще видите опции като създаване на нов туит, проверка на съобщенията и др. Тази функция ще бъде валидна и за други сайтове като Facebook и IMDB. В допълнение към тази функция Firefox 5 ще разполага с изцяло обновен външен вид на полето за търсене, в което цветът на полето ще се променя на базата на търсачката, която потребителя използва.
Включена е още и Firefox Sync функция, която ще позволява на потребителите да синхронизират пароли, отметки и друго съдържание, което ще могат да използват на всяко мобилнo устройство. Успоредно с това е планирано и обновяване на мениджъра за добавките, който се използва за инсталиране и навигиране на наличните добавки в браузъра.Подобни новини :
Firefox 5, 6 и 7
Firefox 8
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox 4
Излезе Firefox 5
Персонализиране на Firefox 4
Добавки за mozilla firefox 5
Добавки за mozilla firefox 7
Бързи клавиши в Mozilla Firefox
УСКОРЯВАНЕ НА ЗАРЕЖДАНЕТО НА СТРАНИЦИ С FIREFOX