Mozilla Firefox 4
     Mozilla Firefox 4 счупи всички рекорди.Преди 3 дни ,на 22 март бе официалната дата за излизането на Firefox 4.
Визията на новия браузер е още по-лесен и приятен за използване. През 2008 година, Firefox беше свален повече от 8 млн. пъти за първите 24 часа. Този резултат стана световен рекорд и беше записан в Книгата за рекорди на Гинес.
Mozilla Firefox 4 подобри личният си световен рекорд.До момента е свален 21,800,000
Разработчиците на Mozilla Firefox 4 представиха и СПЕЦИАЛЕН САЙТ, на който в реално време може да се следи броя на изтеглянията.Mozilla Firefox 4 предлага и нова функционалност за организиране на отворените прозорци, наречена Firefox Panorama. Чрез Firefox Panorama, потребителите могат да организират и да групират табовете според своите предпочитания, както и да им дават приоритети чрез оразмеряване.
Скоростта на Firefox 4 е от три до шест пъти по-висока в сравнение с Firefox 3.6.
Увеличена е производителността на браузера, включително и действията за обработка на JavaScript.Браузърът поддържа и хардуерно ускорение, както и стандарти HTML5 и CSS3.

Също така браузъра е преведен на множество езици, отличава се с завидна лекота и бързина на работа, вграден модул за търсене най-известните търсачки и още много други възможности.

В новата версия е представена и функцията Firefox Sync, с помощта на която потребителите могат да имат достъп до своите данни при използването на Firefox на различни компютри. Предоставя се възможност за синхронизиране на историята от сърфирането, отметките и паролите от различните сайтове.

Можете да си свалите Mozilla Firefox 4 от ТУК.

Подобни новини :
Mozilla Firefox
Добавки за mozilla firefox 5
Добавки за mozilla firefox 7
Бързи клавиши в Mozilla Firefox
За по-бързо зареждане на страници с Mozilla Firefox
Изчистване на кеша при Mozilla Firefox
Как да вземем паролите от Mozilla Firefox?
Често задавани въпроси за Mozilla Firefox
Запазване на пароли,сайтове,плъгини др.за Mozilla Firefox
Как да вземем изображение от кеша на Mozilla Firefox?