Персонализиране на Firefox 4
   Един от честосрещаните проблеми във Firefox 4 е ...1. Един от често-срещаните проблеми във Firefox 4 е несъвместими добавки.Но и за това си има решение.Има начин да изключите проверката на Firefox 4 и да активирате по-голямата част от тях. Отворете нов таб и в полето за адрес напишете about:config. Натиснете с десния бутон на мишката някъде из главния прозорец и изберете New => Boolean. Напишете extensions.checkCompatibility.4.0 и натиснете OK. На Value – сложете False. Затворете Firefox и го пуснете отново. Сега всички добавки трябва да са активни.

2. Как да върнем бутона за презареждане на страницата на старото му място? Натиснете бутона Firefox в горния ляв ъгъл, изберете Options => Toolbar Layout. Натиснете и задръжте бутона за презареждане и го изтеглете до желаното от вас място и натиснете Done.

3. Как да върнем табовете на старото им място? Отново натиснете Firefox бутона, отидете на Options и махнете отметката на Tabs on Top.

4. Как да запазим отворените табове.Инсталирайте ТАЗИ добавка.С нейна помощ ще може да държите отворени много табове едновременно и те ще се пазят, и когато затворите Firefox, и го отворите отново. Те се запаметяват по начин, който не забавя браузера.Подобни новини :
Персонализиране на Command Prompt при Win 7
Firefox 5
Firefox 5, 6 и 7
Firefox 8
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox 4
Излезе Firefox 5
Добавки за mozilla firefox 5
Добавки за mozilla firefox 7
Бързи клавиши в Mozilla Firefox