Трикове и настройки на VIBER

VIBER е едно от най-популярните мобилни приложения.Той си спечели доверието на многобройните потребители, но не всички са запознати с неговите функции.

1. Останете скрити, когато сте били онлайн.

Влезте в "Настройки" - "Защита" и изключете статуса "Онлайн". Дори и ако влезете във Вайбър, за да направите тази стъпка, никой няма да разбере.

2. Скрийте статуса за преглед на съобщения.

Ако искате изпращача да не разбере, че сте прочели съобщението му, влезте в "Настройки", изберете опцията "Известия" и деактивирайте опцията "Покажи прегледаните съобщения".

3. Не претоварвайте паметта на телефона.

Гласовите съобщения във Вайбър автоматично се съхраняват в телефона. За да не претоварвайте паметта, най-добре е да ги изтриете. Влезте в "Настройки" - "Медия" и кликнете върху опцията "Изтрий гласови съобщения".

4. Скрийте профилната си снимка от непознати потребители.

Ако не искате вашата профилна снимка да се вижда от всички потребители на Вайбър, влезте в "Настройки" - "Защита" и деактивирайте опцията "Покажи моята фотография". Сега потребителите, които не са във вашия списък с приятели, няма да виждат вашата снимка.

5. Отстранете статуса "Използване на приложението".

Друга възможност: практически всички приложения и игри, които инсталирате на телефона са синхронизирани с Вайбър. По този начин стават видими за другите потребители от списъка с контакти. За да изключите тази опция, влезте в "Настройки" - "Защита" и изключете опцията "Използване на приложението".

6. Поставете парола.

Ако не искате някой да прочете вашите съобщения, можете да сложите парола на Вайбър. Месинджър няма такава опция, но можете лесно да го изтеглите от всеки App Store и да го инсталирате за няколко минути.

7. Инсталирайте Вайбър на компютъра си.

Още един полезен съвет във връзка с използването на приложението - комуникирайте с други потребители на Вайбър чрез своя компютър. Просто го инсталирайте на компютъра.Подобни новини :
Трикове за Word
Как да разбера на колко устройства е инсталиран моят Viber акаунт
Настройки на Start Menu
Всички настройки за Windows 8 на едно място.
Интернет и MMS настройки и за трите оператора.
Настройки на рутер TP-LINK WR 541G/542G
Бързи клавиши за основни настройки при Potplayer -а.
Скрити настройки на операционната система Windows 7(GodMode режим)