Как да актуализираме драйвери в Windows 10?
 • Актуализациите на драйвери за Windows 10 и  устройства (като например мрежови карти, монитори, принтери и видеокарти) се изтеглят и се инсталират автоматично чрез Windows Update. 
 • Въпреки че вероятно вече имате най-новия драйвер, ако имате проблем с дадено устройство, можете да опитате да го коригирате, като актуализирате драйвера или го преинсталирате. Ето как става това:
  1. Кликнете на бутона Старт  , въведете Диспечер на устройствата и го изберете от списъка с резултати.
  2. Разгънете една от категориите, за да намерите името на устройството, след което щракнете върху него с десен бутон (или докоснете и задръжте) и изберете Актуализиране на драйвера. За графични карти разширете категорията Видеокарти , щракнете с десен бутон върху вашата видеокарта и изберете Актуализиране на драйвера.
  3. Изберете Автоматично търсене на актуализирани софтуерни драйвери.
  4. Ако Windows не намери нов драйвер, можете да пробвате да потърсете такъв в уеб сайта на производителя, като следвате инструкциите.
 • Ако тези стъпки не работят, опитайте да преинсталирате драйвера: ОтворетеДиспечер на устройствата, щракнете с десен бутон върху (или докоснете и задръжте) името на устройството и изберете Деинсталиране. Рестартирайте компютъра и Windows ще опита да преинсталира драйвера.Подобни новини :
Как да премахнеме Windows компонент (Internet Explorer, Windows Media Player... ) ?
Промяна на Windows 10 Старт меню с функционалност като при windows 7
Windows Blue ще бъде първото обновление за Windows 8
Български за Windows XP
Инсталиране на Windows 7 от HD
Работа с Windows
Kлавишни комбинации в Windows 7
Как да лицензираме Windows XP
Auto Login в Windows XP
RUN команди за windows