Ръководства за Windows XP/7/8,10 :: Форуми :: Програми :: Различни програми |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
120 безплатни приложения и софтуер за вашият windows! |
Редактори: admin, Doktora, ludia
|
Автор | Отговор | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
admin |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
admin![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: нд ное 15 2009, 01:30съобщения: 259 | Препоръчвам Ви да запазите страницата сред вашите любими линкове, за да я имате винаги под ръка, когато ви потрябва някоя програма!
Източник: lifehack.bg
![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Най-отгоре | | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NubSym |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Регистриран потребител #667 Регистриран: сб авг 24 2013, 08:45съобщения: 3 | Поздрави за статията. Ето малко инфо и от мен: За тези които са още нови в областта а сайтовете да каже нещо много важно и фрапантно, за което едва ли бихте ми повярвали, но който иска да вярва. Почни няма никаква гаранция че яко използвате антивирусни и анти троянци ще си защитите кома по някакъв начин от съвременните троянци. „Нови и страшни вируси на коя комп никой няма да пусни за това не ми пука, няма какво да ми вземе” И аз така казвах но сега ще обясня че винаги има какво. Има една програма live security platinum която е по-страшна от колкото може да очаквате. Тя се инсталира на компа на човека, който е отворил хакнат сайт заразен с този вирус. Ако ти също имаш сайт и ползваш filezila през Windows какво става: когато стартираш filezila тази live security platinum е сложила много троянци, котито да устоят на различни антивирусни и все оставя някой троянец незасенчен. Той чака да включиш filezila взема ти паролите и след това друга програма автоматични влиза и ти зараззява сайта с код на вируса. Когато нялкой друг влезе в твоя сайт, се включва live security platinum без да се тегли на комта, направо се стартира и аз не знам как. Моята Аваст е направена ако се запиши .exe или файлове с друго разширение да ме уведомява и аз мога да забраня записа, но при тази live security platinum нищо не ми казва а програмата си тръгва, а тя е всъщност фалшива антивирусна, която праща торяци крадат пароли и заразява сайтове. Тя не е единствената по рода си. Има други които ти хакват сайта за да поставят линкове към друго сайтове, който да могат да се класират в ГГ. Който не ми вярва, ще ми повярва след време, просто живеем в свят на софтуерни технологии. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Най-отгоре | | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||