ScreenToGif

ScreenToGif е преносим, ​​безплатен и лек инструмент за заснемане на избрана област от екрана в GIF (Graphics Interchange Format).

ScreenToGif ще ви позволи да запишете екрана си директно в GIF анимация. Също така позволява лесно поставяне на пауза и възобновяване на запис, преместване и поставяне на прозореца навсякъде, за да запишете каквото искате. Можете да добавяте текст, субтитри и рамки със заглавия заедно с достъп за редактиране/експортиране на кадрите, добавяне на филтри, връщане назад и др.

Едно от страхотните неща при създаването на GIF файлове по този начин е, че можете да повтаряте изображенията толкова пъти, колкото искате, като записвате отново и отново, докато вашият GIF се окаже точно както искате. Освен това, след като приключите със записа, можете да изрежете видеоклипа, за да изтриете частите, които не искате, и да се уверите, че вашият GIF показва точно това, което искате.

Забавлявайте се при създаването на всякакви GIF файлове с помощта на любимите си изображения и споделяйте най – добрите си записи с всичките си приятели.

Изтегли: screentogif

Може да харесате още...